torstai 4. syyskuuta 2014

Kiitollisuuden voima

Pysähdyin eilen aistimaan kiitollisuuden tunnetta ja miten ihana tunne se on. Miten se oikeastaan tuntuu koko kehossa ja ikään kuin lämmittää mieltä ja sydäntä. Loppujen lopuksi en ollut kiitollinen vain alkuperäisestä aiheestani vaan tunnetta alkoi pulputa lisää ja lisää.

Ajattelen, että tällaisia fiilisteleviä hetkiä olisi hyväksi viettää elämässä enemmänkin. Koin tunteen vielä juuri ennen nukkumaan menoa, eli voitte arvata, nukuinko hyvin:) Vielä tänäänkin pystyn palauttamaan tämän hyvän tunteen vielä mieleeni ja leijailemaan siinä.

Ymmärrän nyt paremmin, miksi suositellaan pitämään kiitollisuuspäiväkirjaa ja lisäämään tätä tunnetta elämään lisää. Yritin eilen kirjoittaa tunteesta myös muistikirjaani - useinhan kirjoitan itselleni negatiivisista tunteista käsin ylös - puran niitä ulos ja kirjoitan/mietin, miten ne vahvistavat. Mutta olisi varmasti hyvä purkaa ja pohtia samalla tavalla kiitollisuuden - ja miksei muitakin positiivisia - tunteita. Vahvistaa niitä ja uudelleen kokemalla lisätä tunnetta elämään:) Samalla se olisi ikään kuin aarrekartta-viesti, että tätä haluan lisää:)

2 kommenttia:

  1. Voi tuo on ihana tunne! Kiitollisuus on kyllä ehkä yksi ihanimmista ja tärkeimmistä tunteista elämässä. Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista