perjantai 17. lokakuuta 2014

Unelmoinnin päivä

Millaisia juttuja sitä tuli tehtyä näin unelmoinnin päivänä?

Alustin muistikirjoja - en vain yhtä vaan kahta! Ensimmäiseen kirjoittelin ajatuspätkän siitä, miten suuntana on kasvaa omaksi itsekseni ja piirtelin kuvaa siitä, mitä ajattelen asiasta juuri nyt. Ja toiseen hahmottelin ajatusta siitä, mitä haluaisin tehdä isona:) Tähän on tarkoitus tallentaa lisää ideoita ja ajatuksia siitä, mitä haluaisin tehdä. Ensimmäinen taasen on sellainen jokapäiväisten arkisten asioiden ja tunteiden purkukirja....

Siiivosin keittiötä, ja yritin tuoda syksyn sävyjä sisälle. Lähinnä punaista, keltaisen värin kanssa en ole vielä sinut. Mutta punainen tuo voimaa ja energiaa! Punainen ruska on niin kaunis. Ja liitän värin myös kynttilöihin ja liekkiin - joka kuvaa inspiraatiota ja luovuutta, intohimoa. Rauhoittumista syksyn äärelle. Täytyykin taas nauttia glögistä ja glögihetkistä:) Yleensä aloitan glöginjuonnin syksyllä jo ennen kuin ne tulevat kauppoihin, mutta nyt olen vähän normaalia myöhemmässä.Varastoin aina glögejä kellariin muutaman pullon varalle, jotta voin aloittaa niiden nauttimisen heti kun kaipaan:)

Parasta, mikä unelmoinnista herää, on ehkä se fiilis. Sitä katselee maailmaa vähän eri näkövinkkelistä. Esimerkiksi keittiötä voi ajatella kauniimpana kuin se sillä hetkellä on, kunnes se muotoutuu sellaiseksi. Samaa ajatusta voi soveltaa moneen muuhunkin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti