keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Imetysmekko

Olen aloittanut vaatekaapin läpikäyntiprosessin. Tarkoituksena on käydä pikkuhiljaa kesän mittaan läpi vaatekaapin sisältöä ja muokata sitä vähän uuteen uskoon...

Yhtenä teemana on arvioida, saako vanhoista, käyttämättä jääneistä vaatteista muokattua jotain kivaa, kuten aiemmin tein imetyspaidan. Toisena teemana on luoda sinne jotain kokonaan uutta, pienin kustannuksin. Kolmantena teemana on saada sinne vähän väriä. Nimittäin imetysvaatteet, jotka on tullut hankittua, ovat monet tummia. Nyt olen kuitenkin alkanut kaivata väriä.

Tällä kertaa innostuin tekemään jotain uutta. Idean sain Virpi Siiran blogista Oma koppa - kahden sauman mekko. Ihan kahteen saumaan en päässyt, mutta malli on melkein sama + imetysosa.

Tämän mekon toteutus oli jännä prosessi. Kun tein kaavoja vanhasta paidasta ja piirsin niihin leveän helman sekä leikkasin helman pyöreäksi vapaalla kädellä, niin koin, että eihän sitä näin voi tehdä... samalla ajattelin, että näemmä voi, kun kerran niin teen...  Väriinkin suhtaudun vähän ristiriitaisesti. Mutta valmiista työstä kuitenkin pidän:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti